‘Robin van Persie zéér teleurgesteld in Feyenoord-selectie’

Het is een slecht seizoen voor Feyenoord. Ze spelen nergens meer voor en nu komt ook de derde plek in de competitie in gevaar. Volgens analist Gertjan Verbeek laat met name Robin van Persie merken dat het niet goed zit.

“AZ vind ik wel een hecht team, treden als één man op naar buiten toe, dat is bij Feyenoord wel anders”, constateert de oud-trainer van beide clubs in Veronica Inside. “Van Persie is tot nu toe heel positief geweest, maar geeft bijvoorbeeld aan dat ze ook in thuiswedstrijden zakken door de ondergrens.”

VANDAAG GRATIS VOETBALWEDDEN? KRIJG MAAR LIEFST 50EURO BIJ MR GREEN!!

SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!!

Verbeek vervolgt: “Van Persie voelde zich zelfs in de steek gelaten door z’n medespelers en zelfs Giovanni van Bronckhorst was negatief over zijn spelers.” Zowel Johan Derksen als René van der Gijp denkt dat Feyenoord de strijd om de derde plek gaat verliezen van de Alkmaarders.

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!