FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord dreigt speler te verliezen na interesse van twee Duitse clubs’

Feyenoord dreigt een jonge speler te gaan verliezen nu er interesse is van twee Duitse clubs. olgens FR12 hebben Werder Bremen en Hertha BSC namelijk serieuze interesse in Quilindschy Hartman, linksback van het Feyenoord Onder 19 van coach Dirk Kuyt.

VANDAAG GRATIS VOETBALWEDDEN? KRIJG MAAR LIEFST 50EURO BIJ MR GREEN!!

SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!!

De fansite schrijft dat Hartman niet over een profcontract beschikt in Rotterdam. ‘Hierdoor kan hij komende zomer naar een andere club vertrekken. Het is niet bekend of Feyenoord de jeugdspeler een contract wil aanbieden’, aldus FR12.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *