FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord wil verrassen en oude bekende terug halen naar Rotterdam Zuid’

Feyenoord wil deze zomer verrassen en proberen een oude bekende terug te halen naar het oude nest. Het gaat om Rick Karsdorp die bij AS Roma niet kan rekenen op een basisplaats.

Rond de winterse transferperiode werd Karsdorp al meermaals gelinkt aan een terugkeer bij Feyenoord. Vanwege blessureleed zag AS Roma daar wel brood in, maar juist op dat moment kreeg de verdediger meer speeltijd en werd een streep gezet door een tussentijdse transfer. Na de deadline ging het evenwel wéér mis.

VANDAAG GRATIS VOETBALWEDDEN? KRIJG MAAR LIEFST 50EURO BIJ MR GREEN!!

SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!!

AS Roma lijkt voor de toekomst geen rekening meer te houden met Karsdorp. Feyenoord zou daarom toch weer inzetten op een huurconstructie, zo weet het Italiaanse Corriere dello Sport. Technisch directeur Martin van Geel heeft al eerder benadrukt dat spelers als Karsdorp altijd welkom zijn in De Kuip.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *