FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Jaap Stam wil wil verrassende speler naar Feyenoord halen’

Jaap Stam wil verrassen met het halen van een nieuwe speler bij Feyenoord. Hij wil een poging wagen om Andrija Novakovich los te weken bij Fortuna Sittard los te weken. Dat weet Sinclair Bischop van RTV Rijnmond te melden.

Naast Novakovich worden ook namen als Vincent Janssen (Tottenham Hotspur), Halil Dervisoglu (Sparta Rotterdam), Jerdy Schouten (Excelsior) en Kik Pierie (sc Heerenveen) genoemd. Bischop durft tevens een grote naam te noemen: “We weten allemaal dat Robben een halfjaar geleden bekend heeft gemaakt dat hij weggaat bij Bayern München en hij wil eventueel terug naar Nederland.”

VANDAAG GRATIS VOETBALWEDDEN? KRIJG MAAR LIEFST 50EURO BIJ MR GREEN!!

SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!!

“Hij werd snel gelinkt aan Groningen en PSV, maar hij heeft bij Oranje en PSV samengewerkt met Stam. Ik zou in ieder geval een belletje wagen. Hij is een ervaren speler, Van Persie gaat weg… Arjen Robben zou ik in ieder geval benaderen. Misschien zegt hij ‘nee’, maar waag in ieder geval een belletje”, aldus de Feyenoord-watcher.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *