‘Feyenoord moet belangrijke speler wellicht gaan verkopen’

De selectie van Feyenoord zou er volgend seizoen wel eens heel anders kunnen uitzien. Jaap Stam neemt het stokje over van Giovanni van Bronckhorst om een heel nieuw elftal te creeren.

In de voetbalpodcast van RTV Rijnmond stelt clubwatcher Sinclair Bischop: “Wat gaat er met Berghuis gebeuren? Er is een negatieve vibe en dat is een jongen die het na drie jaar bij Feyenoord misschien ook wel gezien heeft. Die moet je misschien gaan verkopen.”

VANDAAG GRATIS VOETBALWEDDEN? KRIJG MAAR LIEFST 50EURO BIJ MR GREEN!!

SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!!

Berghuis is niet de enige Feyenoorder die mogelijk vertrekt. Robin van Persie stopt sowieso met voetballen, Nicolai Jörgensen dreigt met een transfer en dat geldt ook voor Tonny Vilhena. Daarnaast zijn spelers als Jordy Clasie en Cuco Martina gehuurd.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!