FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

NEDERLAND – DUITSLAND: ‘Ronald Koeman kiest morgen voor deze elf namen’

Morgen speelt Oranje in een EK-Kwalificatieduel tegen Duitsland. Ronald Koeman heeft al een opstelling in zijn hoofd hoe het moet gaan gebeuren.

Het Algemeen Dagblad schrijft over de clash: “Hoe fris is Oranje nu? En hoezeer bij de les? In totaal wordt het dus al de derde slag met de Duitsers binnen een halfjaar. Er waren ook tijden dat Oranje en Die Mannschaft jarenlang nooit tegen elkaar speelden. De opstelling van bondscoach Joachim Löw, hevig onder druk, is nog één groot vraagteken. Koeman hoeft in principe alleen te puzzelen op de rechtsbackpositie, nu Tete geblesseerd is weggevallen (vervanger: Hans Hateboer) en Denzel Dumfries lichte klachten heeft, net als Stefan de Vrij. Tegen Wit-Rusland maakte Quincy Promes daarom donderdag de wedstrijd vol als rechtsback. Hij speelt daar tegenwoordig soms ook bij zijn club Sevilla. Maar Promes morgen in een zone waar ook Leroy Sané kan opduiken, zou Koeman al zoveel vertrouwen hebben in zijn team?”

VANDAAG GRATIS VOETBALWEDDEN? KRIJG MAAR LIEFST 50EURO BIJ MR GREEN!!

SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!!

De verwachting is dat Dumfries gewoon zal kunnen beginnen tegen Die Mannschaft, waardoor Promes dus op de reservebank blijft zitten. Verder geeft Koeman zijn vaste spelers het vertrouwen: ook Steven Bergwijn speelt dus, hij staat rechtsvoor.

Verwachte opstelling Oranje: Cillissen; Dumfries, De Ligt, Van Dijk, Blind; De Roon, De Jong, Wijnaldum; Bergwijn, Memphis, Babel.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *