FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Tonny Vilhena laat zich uit over zijn toekomst bij Feyenoord’

Tonny Vilhena is bij Feyenoord dit seizoen één van de lichtpuntjes. De verwachting is wel dat hij van de zomer gaat vertrekken naar een andere club want hij heeft zijn vizier gericht op een vertrek bij de club uit Rotterdam Zuid.

In het Feyenoord Magazine komt hij aan het woord: “Ik speel al zeven jaar in het eerste en heb het gevoel dat het tijd is voor een stap hogerop. Het sterkt me ook in het idee dat ik toe ben aan een volgende stap in mijn carrière. Ik hoop dat het in de toekomst kan, maar het gevoel bij een nieuwe club moet goed zijn, want ik heb altijd gezegd dat je een club als Feyenoord niet zomaar verlaat.”

FIFA 19 FAN? en VOLG JE DE E-DIVISIE? VOLG DAN NU DEZE INSTAGRAM EN WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT VAN JE FAVORIETE CLUB!!

SUPERTIP!!

De middenvelder maakt natuurlijk niet zo’n heel succesvol seizoen door. “Ik wil niet zeggen dat het bij Feyenoord nu te makkelijk gaat. Het heeft geen zin voor mij om naar een club te gaan waar ik niet pas of waar ik niet aan spelen toekom. Ik wil in elk geval graag in een voetballend team terecht komen.” Vilhena verwacht wel dat het zwaar wordt om gedag te zeggen tegen de havenstad van Nederland. “Ik denk dat het moeilijk zal zijn, want ik ben al van kleins af aan bij de club. Ik moet alleen ook vooruit denken, dus ook als het zover is, zal Feyenoord een speciaal plekje in mijn hart houden.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *