FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Van Bronckhorst verrast en zet Steven Berghuis op de bank tegen Utrecht’

De wedstrijd tussen Utrecht en Feyenoord staat op het punt van beginnen maar aan de aftrap zal niet Steven Berghuis staan. Hij is gepasseerd door trainer Giovanni van Bronckhorst. Tegenover Fox Sport legde de trainer zijn keuze uit.

“Het minste van trainer zijn is spelers teleurstellen. Soms vallen keuzes op andere spelers. Je kijkt naar het geheel. Jens is belangrijk met de meters die hij maakt, de balans die hij brengt waardoor hij het elftal beter laat staan. Met Nico en Robin centraal is het het beste om met Jens op rechts te spelen. We hebben Utrecht de laatste weken goed bekeken. Ze kunnen schakelen in systemen en hebben twee snelle spitsen. We zullen goed moeten staan en Utrecht zo min mogelijk kansen laten creëren. We moeten goed bij elkaar staan en momenten pakken om in de omschakeling gevaarlijk te worden. En aan de bal heel vast zijn”, aldus Van Bronckhorst op de betaalzender.

FIFA 19 FAN? en VOLG JE DE E-DIVISIE? VOLG DAN NU DEZE INSTAGRAM EN WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT VAN JE FAVORIETE CLUB!!

SUPERTIP!!

Even daarna reageerde ook Utrecht-coach Dick Advocaat op de beslissing van zijn collega. Hij zei dat hij ‘weet waarom Berghuis op de bank zit, maar dat hij niet wil vertellen wat die reden dan is’. Wel werd er duidelijk uit dat de tactische redenatie van Van Bronckhorst vooral een smoes lijkt om te kunnen verdekken dat er een voorval met de linkspoot is geweest..

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *