FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Sterkhouders zullen deze zomer gaan vertrekken bij Feyenoord’

Het ziet ernaar uit dat het een zware zomer gaat worden voor Feyenoord. Diverse sterkhouders zouden namelijk inzetten op een vertrek bij de club uit Rotterdam Zuid.

Het AD weet deze morgen te schrijven: “Wie neemt de leiding in de Kuip? Jaap Stam is aangesteld als trainer, maar de opvolger van Van Bronckhorst heeft eerst nog een klus te klaren met PEC Zwolle, alvorens hij zich echt kan richten op de wederopstanding van Feyenoord. Aanvoerder Robin van Persie wil vooral nog zeven mooie wedstrijden spelen. En dan lijkt hij lekker afstand te willen nemen. De topscorer aller tijden van Oranje hapte ook nog niet toe bij het aanbod van de club om spitsentrainer te worden in De Kuip.”

Het wordt allemaal nog wat erger: “En de ervaren krachten in de selectie lijken stuk voor stuk ook voor te sorteren om Feyenoord te verlaten, met de internationals Nicolai Jörgensen en Tonny Vilhena voorop. Van vrijwel alle andere ervaren krachten die het qua leeftijd en verleden in zich zouden kunnen hebben om Feyenoord een beetje op sleeptouw te nemen, kun je jezelf afvragen of het wel raadzaam is om ze überhaupt in de Kuip te houden. Denk aan Jan-Arie van der Heijden, Jens Toornstra, Kenneth Vermeer, Sven van Beek en Eric Botteghin, jongens die stuk voor stuk al vaak op de reservebank bivakkeerden.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *