FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Nu al slechts nieuws voor aanstaande technische directeur van Feyenoord’

Martin van Geel stopt er aan het einde van het seizoen mee en dus moet Feyenoord opzoek naar een nieuwe TD. De nieuwe verantwoordelijke man voor het technisch beleid zal het niet makkelijk gaan krijgen.

Voetbal International schrijft vandaagg: “Feyenoords td krijgt sowieso te maken met nogal wat beperkingen. Van de huidige selectie lopen komende zomer slechts drie spelers uit hun contract: de gehuurde Jordy Clasie (Southampton) en Cuco Martina (Everton) en doelman Joris Delle, die transfervrij overkwam van NEC. De rest van de groep ligt vast, al gaat een aantal jongens wel hun laatste contractjaar in. Wat wil de technisch directeur met spelers zoals Tonny Vilhena, Eric Botteghin, Jan-Arie van der Heijden, Kenneth Vermeer, Calvin Verdonk, Bart Nieuwkoop en Lutsharel Geertruida: verkopen of verlengen?”

Het blad gaat verder: “Gezien de financiële situatie van de club moet hij transfereren om te kunnen kopen, maar hoeveel zijn deze spelers nog waard? Als Feyenoord iets wil, zal het dus waarschijnlijk één of meer bepalende spelers van de hand moeten doen. Het wordt op deze manier nog een hele toer het elftal te versterken. Verkopen en kópen moet een td van Feyenoord meer dan wie ook beheersen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *