FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord moet voor buitenlandse TD gaan: ‘Groot netwerk met geweldige spelers’

Nu Martin van Geel aan het einde van het seizoen stopt als TD van Feyenoord moet de club opzoek naar een vervanger voor hem. Diverse namen worden genoemd zoals Max Huiberts van AZ. Maar voormalig speler en trainer van de Rotterdammers Mario Been zou een andere optie prefereren.

Hij adviseert Feyenoord om eens in buurland Belgie te kijken. De ex-trainer van Racing Genk prijst in praatprogramma Rondo Dimitri de Condé aan bij Feyenoord.

“Ik heb wel een goede naam. Die zit op dit moment bij RC Genk en dat is Dimitri de Condé. Als je een beetje Genk volgt: die staan op dit moment bovenaan, hij heeft een gigantisch netwerk en hij is elk jaar in staat om geweldige spelers te halen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *