FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord-crisis gaat wellicht nog een slachtoffer eisen’

Giovanni van Bronckhorst vertrekt aan het einde van het seizoen bij Feyenoord en ook Martin van Geel stapt op. Nu is het de vraag of directeur Jan de Jong zijn plekje kan gaan behouden in Rotterdam Zuid.

De Telegraaf schrijft in ieder geval op donderdagochtend: “Binnen Feyenoord vraagt iedereen zich af door wie de club op dit moment wordt geleid. In de praktijk is dat bij een normaal opererende profclub de directie, die samenwerkt met de hoofdtrainer omdat die verantwoordelijk is voor de sportieve resultaten.”

De verwachting is dat de raad van commissarissen zeer binnenkort een stap naar voren gaat doen. De koers van Feyenoord wordt hoogstwaarschijnlijk veranderd en daarbij horen een aantal frisse gezichten. “De naam van de huidige AZ-directeur Robert Eenhoorn is in dat verband al gevallen. Vanzelfsprekend niet als technisch directeur, maar als algemeen directeur. En dat zou consequenties hebben voor de nog niet zo lang geleden aangetreden Jan de Jong. De vraag is of De Jong en Van Geel in de huidige situatie nog een uitdaging zien om het seizoen af te maken. Of sterker: of hen de kans wordt gegund het seizoen te voltooien.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *