‘Jerdy Schouten moet naar Feyenoord of PSV gaan, niet Ajax’

Jerdy Schouten heeft zich dit seizoen in de kijker gespeeld. De middenvelder van Excelsior kwam dit seizoen over van Telstar en heeft furore gemaakt. Er is zelf interesse voor hem uit het buitenland in de vorm van Napoli.

Zeljko Petrovic, die hem in 2016 liet debuteren bij ADO Den Haag, hoopt dat Schouten in Nederland blijft. “Natuurlijk ga je nadenken als er Italiaanse clubs serieus geïnteresseerd zijn. Royston Drenthe naar Real Madrid noem ik altijd maar. Toch ongelofelijk dat hij die kans kreeg? Hij zou gek zijn als hij nee had gezegd”, stelt Petrovic in gesprek met Voetbal International.

“Ik vind dat Jerdy in Nederland moet blijven”, vervolgt hij. “Hier kun je zo spelen zoals hij dat doet. Of dat ergens anders ook kan, betwijfel ik. Feyenoord of PSV zou ik zeggen. Ajax niet, denk ik. PSV heeft misschien zelf die spelers in huis, maar wat gaat Jordy Clasie doen bij Feyenoord? Op die plek kan Schouten spelen. AZ zou ook prima zijn. De manier waarop die ploeg voetbalt, past natuurlijk prima bij hem. We hebben het nu trouwens wel over wat hij moet kiezen, maar soms lijkt het of er een keuze is, terwijl er misschien maar één club echt serieuze belangstelling heeft. Ik ben heel benieuwd waar hij terecht gaat komen.”

 Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!