FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord-bestuurder moet ernstig vrezen voor beschadigde reputatie’

Volgens Valentijn Driessen journalist van de Telegraaf moet de directeur van Feyenoord genaamd Jan de Jong vrezen voor reputatieschade. Hij denkt namelijk dat hij gaat sneuvelen bij de Rotterdammers. Hij ligt namelijk onder vuur.

Hij heeft de overstap van zijn veilige kantoor in Hilversum als NOS-directeur naar vulkaan Feyenoord in De Kuip zwaar onderschat”, schrijft Driessen. “Overleeft hij de slangenkuil in Rotterdam-Zuid niet, dan is zijn goede reputatie ernstig beschadigd.”

“Toch zal bestuurder De Jong ongetwijfeld wel weer elders aan de bak komen, met de NOS op zijn cv. Op iemand als de wat labiele Poldervaart zit echter niemand meer te wachten in de Eredivisie. Op de trainer Poldervaart tenminste, want misschien is er voor de fysio nog wel een plaatsje”, aldus Driessen.

 

 

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *