FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Riechedly Bazoer in beeld bij Feyenoord’

Volgens Valentijn Driessen was Riechedly Bazoer in beeld bij Feyenoord. Er was even sprake dat Dick Advocaat het stokje zou gaan overnemen van Giovanni van Bronckhorst en in dat geval had hij Bazoer meegenomen. Dit zegt de journalist in het programma Veronica Inside.

Advocaat weigerde echter, waarna Jaap Stam werd aangesteld als Feyenoord-trainer. Volgens René van der Gijp moet dat de club niet weerhouden van een daadwerkelijke poging. “Waar moet hij nu heen? Misschien toch naar Feyenoord?”, aldus de voetbalanalist.

De oud-Ajacied werd de tweede seizoenshelft door VfL Wolfsburg ondergebracht bij FC Utrecht. Overigens had Bazoer het afgelopen zondag nog wel aan de stok met de fans van de Rotterdammers.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *