FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord-sterkhouder: ‘Zoals het er nu voor staat blijf ik in Rotterdam’

De kans is groot dat er een aantal spelers gaan vertrekken bij Feyenoord maar dat geld waarschijnlijk niet voor centrale verdediger Eric Botteghin. Hij heeft nog een contract voor een jaar en wil deze gaan uitdienen.

“Als je dertig bent, geld je in Nederland opeens als een oude voetballer. In Brazilië, maar ook in Italië zoeken ze juist naar ervaren spelers. Neem Nesta, neem Maldini. Jongens op leeftijd die constant presteerden op het hoogste Italiaanse niveau”, vertelt de Braziliaan in het Algemeen Dagblad.

Aan stoppen denkt hij sowieso nog niet. “Zoals het er nu voor staat, blijf ik bij Feyenoord. Ik voel me topfit, die knieblessure na de winterstop viel mee. Er was niets kapot, ik was snel terug. Ja, natuurlijk verandert dat iets voor mij. Als ik tot het einde van het seizoen geblesseerd had moeten toekijken, was het misschien anders geweest voor de club. Nu kan ik mezelf laten zien.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *