FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Orkun Kökcü legt uit waarom hij heeft bijgetekend bij Feyenoord

Talent Orkun Kökcü zette gisteren zijn krabbel onder een nieuw contract bij Feyenoord. Hij ligt nu vast tot medio 2023 bij de Rotterdammers. Er was interesse van grote clubs uit Europa maar hij kiest er dus voor om zich door te ontwikkelen in de Eredivisie.

“Ik heb voor mijn gevoel al veel wedstrijden gespeeld voor mijn leeftijd”, reageert Kökcü (18) op Feyenoord TV. “Ik heb in gesprekken met mensen binnen de club het gevoel gekregen dat er veel vertrouwen in mij is. Ik wilde daarna bijtekenen bij deze club. De komende jaren wil ik het liefst zoveel mogelijk wedstrijden spelen in Feyenoord 1.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *