FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Kritiek op Feyenoord: ‘Zulke spelers past alleen diepe schaamte’

Feyenoord boekte zaterdag een zwaarbevochte zege op Heracles Almelo. Met tien man wisten ze met 2-1 te winnen. De overwinning kwam tot stand vanwege de wissel van Jordy Clasie die werd vervangen voor Robin van Persie.

Clasie reageerde bijzonder slecht op zijn wissel en ook Jörgensen misdroeg zich: de spits pakte rood vanwege natrappen. Valentijn Driessen schrijft in De Telegraaf: “Hoewel Van Bronckhorst niet zo in elkaar steekt, kondigde hij terecht maatregelen aan tegen Jørgensen en Clasie. Hij kan niet accepteren dat spelers zo met zijn ballen spelen, zelfs niet nu hij binnenkort vertrekt. Van Bronckhorst zal opgelucht zijn als hij bij zijn afscheid op 12 mei samen met Van Persie als derde eindigt met Feyenoord.”

“Daarvoor verdient hij dan alle respect want dankzij de tactische wissel van Van Bronckhorst met Van Persie voor Clasie wonnen tien Feyenoorders alsnog van elf Heraclieden. Die tactische meesterzet van coach Van Bronckhorst sneeuwde echter volledig onder bij het onacceptabele gedrag van Jørgensen en Clasie. Zulke spelers past alleen diepe schaamte”, klinkt het.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *