“Jordy Clasie voegt eigenlijk niets toe aan Feyenoord”

De heren van Veronica Inside zijn niet onder de indruk van de inbreng van Jordy Clasie bij Feyenoord. Na zijn gedrag tegen Heracles Almelo halen de analytici dan ook hard uit naar de middenvelder.

“Ik vind dat Jordy Clasie zichzelf heel slecht heeft gedragen”, opent René van der Gijp in het praatprogramma. Johan Derksen is minder enthousiast. “We moeten het niet overdrijven. Ik heb er een hekel aan dat spelers die eruit gaan iedereen, geïrriteerd zijn en dan iedereen een handje gaan geven.”

De boete voor Clasie roept enige verbazing op. “Pak hem die aanvoerdersband af, dit kan hij als verlengstuk van de trainer niet maken. Het heeft ook te maken met de teleurstelling van de speler. Hij voegt eigenlijk niets toe aan Feyenoord.”

 Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!