FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord-fans razend om ‘Ajax-hulp’ van KNVB

De KNVB is Ajax tegemoet gekomen vanwege de fantastische prestaties in de Champions League door de competitie met een week te verlengen. FSV De Feijenoorder is woedend vanwege het verplaatsen van Speelronde 33 naar woensdagavond 15 mei. De Rotterdammers spelen dan op bezoek bij Fortuna Sittard.

Voorzitter Remco Ravenhorst van de supportersvereniging hekelt de ingreep door de KNVB. “Als supporter moet je je agenda omgooien. Op een woensdagavond naar Fortuna is gewoon niet fijn. We snappen dat het een hele knappe prestatie van Ajax is, maar welke offers moet je maken? Robin van Persie en Giovanni van Bronckhorst moeten nu in Sittard in plaats van de eigen Kuip afscheid nemen en dat is voor ons too much“, sneert Ravenhorst in gesprek met RTV Rijnmond.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *