FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

“Natuurlijk moet Feyenoord met Jordy Clasie door gaan”

Volgens Martijn Krabbendam van VI moet Feyenoord proberen om door te gaan met Jordy Clasie. De middenvelder wordt gehuurd van Southampton waar hij geen toekomst meer lijkt te hebben. Bij de Rotterdammers komt hij daarentegen steeds beter in vorm.

“Natuurlijk moet je met Clasie door. Hij blijft een goede speler en je ziet dat hij de laatste maanden naar zijn normale niveau gaat”, zegt Krabbendam bij RTV Rijnmond. “Probleem is wel dat hij bij Southampton nog een contract voor één jaar heeft, maar die club heeft ook geen zin om een miljoenensalaris te betalen. Terwijl Southampton weet dat Clasie niet wil en niet aan spelen toe zal komen. Daar is wel een deal mee te sluiten.”

Clasie keerde afgelopen zomer terug in De Kuip, nadat hij tussen 2011 en 2015 al bij Feyenoord speelde. Vorig seizoen werd de 27-jarige Clasie verhuurd aan Club Brugge. De zeventienvoudig international probeert in Rotterdam-Zuid een contract af te dwingen en misschien wel zijn carrière te beëindigen bij de club.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *