FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord-spits: “Ik heb al wat plannetjes gemaakt met mijn zaakwaarnemer”

Feyenoord won gisteren met 0-4 van NAC Breda. Spits Dylan Vente mocht na een lange tijd weer eens in de basis beginnen bij de Rotterdammers en wist een doelpunt te maken. Dit seizoen staat hij in de pikorde achter Robin van Persie en Nicolai Jorgensen maar voor het volgende seizoen moet dit gaan veranderen.

Voor de camera van FOX Sports reageert de jongeling duidelijk: “Ik wil natuurlijk gaan spelen. Er komt ook een nieuwe trainer, dat is nog even afwachten. Ik heb in ieder geval al wel wat plannetjes gemaakt met mijn zaakwaarnemer.”

Presentator Jan Joost van Gangelen rept van een verhuurperiode of afspraken met de clubleiding in De Kuip over meer speeltijd. “Ja, precies zoals je zegt. Op de bank zitten is nooit leuk. Het was de afspraak om dit seizoen niet verhuurd te worden en ik leer ook veel van Nicolai en Robin. Wedstrijdritme is nog belangrijker dan dat, maar dat is niet aan de orde op dit moment. Een beetje vervelend, maar uiteindelijk moet je er toch mee omgaan.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *