FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

“Jens Toornstra zou de rest van zijn carrière bij Feyenoord moeten blijven”

Feyenoord won gisteren met 0-4 van NAC Breda. Één van de uitblinkers aan Rotterdamse kant was Jens Toornstra. Hij maakte twee goals en besliste zo het duel in Breda. John de Wolf vindt dat Toornstra de rest van zijn carrière bij Feyenoord zou moeten blijven. “Dat denk ik wel. Dat is zijn niveau. Het is een bruikbare speler en een doelpuntenmaker. Als hij speelt, is hij een belangrijke speler voor Feyenoord”, vindt de icoon van Feyenoord.

Trainer Giovanni van Bronckhorst is na afloop bij FOX Sports ook goed te spreken over de buitenspeler. “Hij heeft natuurlijk een fantastische trap. Hij had daarvoor al de 0-3 gemaakt en zijn vrije trap was ook fantastisch. Hij was onhoudbaar voor de keeper”, aldus Van Bronckhorst.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *