FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord komt met transfernieuws naar buiten voor Jaap Stam’

Feyenoord zal dit seizoen waarschijnlijk op de derde plaats eindigen met een straatlengte achter Ajax en PSV. Het wordt voor de nieuwe trainer Jaap Stam een helse klus om volgend seizoen weer aansluiting te vinden met deze ploegen.

Op bezoek bij NAC Breda kregen spelers als Orkun Kökcü, Tyrell Malacia en Dylan Vente de kans. “Het is kijken naar volgend seizoen”, concludeert clubwatcher Martijn Krabbendam van Voetbal International. “Wat dat betreft gaf die wedstrijd in Breda wel een inkijkje van Feyenoord van volgend jaar.”

Krabbendam verwacht volgend seizoen de nodige jeugd in het basiselftal. “Feyenoord gaat jeugd prioriteit geven in het beleid. Er is geen geld om grote aankopen te doen, dan is het dit wat we kunnen verwachten”, aldus Krabbendam.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *