FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Jaap Stam noemt eerste versterking die moet komen naar Feyenoord’

Jaap Stam staat volgend jaar aan het roer bij Feyenoord. Hij moet Giovanni van Bronckhorst doen vergeten in de Kuip. Als eerste versterking heeft hij een speler van PEC Zwolle op het oog. De club waar hij nu werkzaam is. Hij is namelijk zeer onder de indruk van Younes Namli.

“Stam heeft heel veel vertrouwen in hem en zou hem ook durven mee nemen naar De Kuip, zo heb ik begrepen. Alleen ik zou lekker al mijn hebben en houwen in Kökcü steken. Ik zou heel hard aan de slag gaan met hem en van hem de nummer tien maken.” De technicus krijgt alle vrijheid bij PEC, maar bij Feyenoord zal dat anders zijn… “Als je daar niet lekker start, moet ie over zo’n verschrikkelijke Kuip-drempel heen. Doe maar Kökcü, hij kent juist De Kuip.”

De bomen reiken zeker niet tot in de hemel bij Feyenoord: “Ik heb inderdaad begrepen dat er niks uitgegeven kan worden voordat er iets binnenkomt. Dus ga aan de slag met de jonge jongens.” Hedwiges Maduro denkt juist wel dat men in Rotterdam behoefte heeft aan een speler als Namli: “Maar van Yassin Ayoub had ik ook meer verwacht. Dat is ook een creatieve middenvelder. Die heeft ook niet veel gespeeld.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *