FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Robin van Persie moet twijfelende Feyenoord-supporters overtuigen

Feyenoord zet Robin van Persie in om twijfelende supporters over de streep te trekken om een nieuwe seizoenskaart aan te schaffen. De laatste jaren is de animo hiervoor iets afgenomen.

RTV Rijnmond schrijft: “De verkoop van seizoenskaarten bij Feyenoord verloopt niet zo voorspoedig als de afgelopen seizoenen het geval was. En dus werden de nodige seizoenskaarthouders verrast met een door Robin van Persie ingesproken voicemail. De aanvoerder van Feyenoord, die op 12 mei zijn laatste wedstrijd speelt, vraagt de supporters of zij – net als hij – volgend seizoen op de tribune plaatsnemen.”

“Op Twitter is te merken dat veel mensen zijn gebeld door een bandje met Robin van Persie. Ook krijgen supporters die hun seizoenskaart nog niet hebben verlengd sms-berichten”, aldus het regionale medium.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *