‘Feyenoord moet doelstelling aanpassen en niet meer voor het kampioenschap gaan’

Rob Jacobs voormalig trainer van Feyenoord vindt dat de Rotterdammers het eigenlijk best wel goed hebben gedaan dit seizoen. Na de beker nederlaag tegen Ajax ging het seizoen als een nachtkaars uit maar de derde plaats vind hij ook geen verkeerde prestatie.

“Robin van Persie ga je echt gigantisch missen. Maar Steven Berghuis ook in heel veel wedstrijden. En Jens Toornstra, de uitblinker tegen Ajax”, vertelt Jacobs op RTV Rijnmond. “En ik vind Orkun Kokcü een groot pluspunt. Ik ben fan van hem. Die kan zo goed voetballen, maar krijgt nooit de kans om dat te laten zien. Ik hoop dat Feyenoord met hem en Ayoub een methode gaat ontwikkelen om voor elke wedstrijd te gaan.”

“Je moet niet meer zeggen dat je voor het kampioenschap gaat, dat kan je deze ploeg niet opdragen. Maar je moet wel altijd proberen om zo hoog mogelijk te eindigen. Dat is de derde plaats, er zit niet meer in. Het wordt steeds moeilijker om tweede te worden, laat staan eerste”, aldus Jacobs tot slot.

 Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!