FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Giovanni van Bronckhorst mogelijke nieuwe trainer van Belgische topclub’

Giovanni van Bronckhorst stopt aan het einde van het seizoen als trainer van Feyenoord. Eerder werd de oefenmeester al gelinkt aan Anderlecht maar nu zou hij een kandidaat zijn bij de aartsrivaal Club Brugge. Zij zien wel iets in zijn komst.

Van Bronckhorst bezocht zondag de clash tussen Club Brugge en Anderlecht (1-0). De Bruggenaren twijfelen naar verluidt over de toekomst van Ivan Leko. “In makelaarskringen daar circuleert al langer de naam van Giovanni van Bronckhorst als mogelijke opvolger van de Kroaat bij Club”, stelt Sport/Voetbalmagazine.

“De man die Feyenoord, waar ze ook houden van veel sweat in de zoektocht naar glory, na vele jaren nog eens kampioen maakte en er twee keer de beker mee pakte”, vervolgt het Belgische medium. “Als speler een verleden bij de Glasgow Rangers, Arsenal en Barcelona. Nog jong, 44 jaar, en na vier jaar Rotterdam toe aan een nieuwe uitdaging, liet hij in januari weten.”

Het medium noemt Van Bronckhorst een ‘goeie peoplemanager met een internationaal profiel’. “Er is al een behoorlijke Nederlandse kolonie (Ruud Vormer, Stefano Denswil, Sofyan Amrabat, red.) in Brugge, er kan er nog wel eentje bij. Benieuwd of de komende weken geruchten en gesprekken uitmonden in een contract.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *