FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord gaat een mooie toekomst tegemoet’

Dirk Kuyt is dit seizoen de trainer van Feyenoord 019 en wist gisteren een 5-3 overwinning te boeken op de leeftijdsgenoten van Ajax. De voormalig speler geniet van nieuwe job.

“Ik geniet sowieso van deze spelers”, vertelt Kuyt aan Feyenoord TV. “We hebben ongelofelijk veel talent. Wat mij betreft een mooie toekomst voor de club. Alleen op een dag als vandaag doen ze zichzelf te kort. Dat klinkt heel goed. Je wint van Ajax, je moet blij zijn.”

De Katwijker vervolgt: “Ik vind dat we terug moeten naar de tijd dat het gewoon normaal is dat je topwedstrijden wint. Ook dat je gewoon vijf goals maakt en geen goals tegen krijgt. Dat zit erin bij deze ploeg. Dan kun je nog meer genieten, maar als je sommige goals ziet: de vrije trap, de acties, daar kun je wel van genieten ja.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *