FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord verlengt contract van ‘kind van de club’

Feyenoord heeft het contract verlengd van jongeling Achraf El Bouchataoui. Hij staat nu tot medio 2022 onder contract bij de club uit Rotterdam Zuid. Dit meldt de club via haar digitale huis.

Technisch directeur Martin van Geel vertelt: “Achraf heeft een goed spelinzicht en een sterke traptechniek. We willen hem de kans geven om hier bij Feyenoord, wat zijn club is sinds de F-jes, door te breken en het eerste elftal te bereiken. Hij zal dan ook in de voorbereiding op het seizoen 2019-2020 mee gaan trainen op 1908 om zich zo te kunnen bewijzen.”

De negentienjarige zelf reageert verheugd: “Ik zie natuurlijk hoe snel het is gegaan voor Orkun en Tyrell. Bij Feyenoord is de kans er gewoon voor eigen jeugd om door te breken. Het is heel mooi om je harde werken beloond te zien worden met een hernieuwd contract, maar het is een signaal om minstens even hard te blijven werken om die stap naar Feyenoord 1 te maken”, aldus El Bouchataoui.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *