FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Jeremiah St. Juste gaat Feyenoord opvallend veel geld opleveren’

Twee Italiaanse clubs zijn geinteresseerd om deze zomer Jeremiah St. Juste over te nemen van Feyenoord. Volgens het medium Tuttomercatoweb gaat het om AC Milan en Sampdoria.

St. Juste moet ongeveer 10 miljoen euro kosten en dat is wel een probleempje. De Rossoneri zullen Europees voetbal moeten veiligstellen om over een gespekt budget te beschikken en Sampdoria zal eerst moeten verkopen alvorens het nieuwe spelers aan kan trekken.

In de afgelopen winterstop kwam Zenit Sint-Petersburg nog buurten voor St. Juste, zo onthulde de scheidend technisch directeur Martin van Geel eerder. De Russen brachten een bod van liefst 12 miljoen euro uit, maar dit werd naar de prullenbak verwezen door Feyenoord. Dit leidde tot opgetrokken wenkbrauwen bij de achterban…

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *