‘Jaap Stam wil opvallende naam naar Feyenoord halen’

Feyenoord wil Tomas Kalas deze zomer naar Rotterdam halen. De Tsjechische verdediger heeft een verleden in de Eredivisie bij Roda JC. Dit weet de supporterssite FR-Fans te melden.

De website in kwestie bericht: “Feyenoord heeft interesse in Tomás Kalas. Dat meldt een bron aan FR-Fans.nl. De 26- jarige verdediger staat momenteel onder contract bij Chelsea, maar speelde afgelopen seizoen voor Bristol City, dat uitkomt in de Football League Championship. Daar speelde hij 41 wedstrijden.”

Het medium vervolgt zijn verhaal: “Eerder speelde de Tsjechische verdediger ook voor Vitesse, Middlesbrough en Fulham. Hij debuteerde op 5 mei 2010 in het eerste elftal van de Tsjechische club Sigma Olomouc, tijdens de 2-0 gewonnen wedstrijd tegen Slovan Liberec.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!