WOW! Krijg maar liefst 40KEER! je in zet terug wanneer NEDERLAND vanavond wint van ENGELAND!! (ONGEKEND!!)

Vanavond staat de kraker in de Nations League tussen Nederland en Englenad op de kalender. Om 20.45 uur trappen ze af. Wil jij deze pot op een nog intensere manier beleven? Neem dan eens een kijkje bij het wedkantoor van Mr Green!

Wanneer je nu bij hun geheel gratis een accountje aanmaakt dan krijg je maar liefst 50EURO om RISICOLOOS in te zetten op een wedstrijd naar keuze! En voor deze wedstrijd hebben ze een absurde actie opgezet! namelijk krijg maar liefst 40KEER!!! je inzet terug wanneer ORANJE deze pot wint!!

Zie hieronder de notering van Mr Green voor deze wedstrijd:

  • Nederland wint: 40,00!!!! (normaal 3,00)
  • Gelijkspel: 3,15
  • Engeland wint: 2,50

Klik nu hier om je in te schrijven en zet je voetbalverstand om in keiharde euro’s!Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!