FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Nieuwe Feyenoordtempel krijgt ‘uniek’ vak: ‘Dit kan alleen in Rotterdam’

Het nieuwe stadion van Feyenoord zal een apart vak gaan krijgen. ‘Het vak van Zuid’. Hier mogen kinderen uit Rotterdam-Zuid gaan zitten die niet over de financiele middelen beschikken om anders een wedstrijd te volgen.

Wethouder Sven de Langen noemt de deal uniek. “De stichting steekt 24,5 miljoen euro in het project van het nieuwe stadion, zo werd woensdag bekend. In ruil voor de grote som geld krijgt de organisatie 3.884 zitplaatsen in het Vak van Zuid”, aldus De Langen in gesprek met RTV Rijnmond.

“Ik ben hier mega dankbaar voor en moest mezelf echt even twee keer knijpen. Volgens Jan de Jong, algemeen directeur van Feyenoord, beschikt het nieuwe stadion op deze manier over het grootste maatschappelijke programma voor wedstrijdbezoek in Europa. Dit kan alleen in Rotterdam.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *