Feyenoord oefent tegen deze club uit de Premier League

Feyenoord zal 28 juli een oefenpot spelen tegen het Engelse Southampton. Zij eindigde dit seizoen zestiende in de Premier League. Deze zal gespeeld gaan worden in de Rotterdamse Kuip.

FOX Sports schrijft: “Het is nog de vraag bij welke club Jordy Clasie tegen die tijd voetbalt. De middenvelder staat nog onder contract bij Southampton en speelde afgelopen seizoen op huurbasis bij Feyenoord.”

Feyenoord heeft al meerdere afspraken staan voor de oefencampagne. Zo wacht op 29 juni de eerste oefenwedstrijd tegen SDC Putten, is FC Dordrecht op 6 juli de sparringpartner en Panathinaikos is op 17 juli de tegenstander. De jaarlijkse open dag is op 21 juli.

 

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!