Feyenoord slaat rake slag met beloning voor echte Feyenoorder

Feyenoord heeft het contract van Jens Toornstra opengebroken en verlengd tot medio 2022. Daarnaast is het de intentie dat de middenvelder na zijn actieve carrière voor Feyenoord behouden blijft. Toornstra speelt sinds augustus 2014 in De Kuip en won in vijf seizoenen vijf prijzen, waaronder de landstitel in 2017.

“Het verlengen van de basiskrachten binnen de selectie is minstens zo belangrijk als het toevoegen van vers bloed. Jens bewijst jaar in, jaar uit een speler te zijn waar we op kunnen bouwen en die bovendien vaak voorop gaat in de strijd”, verklaart technisch directeur Sjaak Troost op de Feyenoord-website.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!