FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord haalt Leroy Fer als vervanger van Tonny Vilhena’

Gisteren werd bekend dat Tonny Vilhena de overstap gaat maken van Feyenoord naar het Russische Krasnodar. Als zijn vervanger zullen de Rotterdammers waarschijnlijk voor Leroy Fer gaan. Hij staat te trappelen om terug te keren bij zijn oude werkgever.

Het Algemeen Dagblad schrijft op vrijdagochtend: “Feyenoord heeft door de overgang de financiële ruimte gecreëerd om zich te begeven op de transfermarkt. Omdat de middenvelders Jordy Clasie (was gehuurd van Southampton, Jaap Stam hoeft hem niet terug en AZ rekent op zijn komst), Tonny Vilhena en Robin van Persie (gestopt) er niet meer bij zijn, zal de club in eerste instantie op jacht gaan naar een nieuwe middenvelder.”

De krant vervolgt: “De naam van voormalig Feyenoorder Leroy Fer valt steeds nadrukkelijker. Fer (29) is transfervrij en wil graag terug naar Feyenoord. Trainer Jaap Stam zal graag een fysiek sterke middenvelder aan zijn selectie toevoegen. Feyenoord start na het weekeinde met de voorbereiding, achter de gesloten schuifdeuren van trainingscomplex 1908. Vilhena gaat dinsdag naar het Oostenrijkse Bad Waltersdorf, waar Krasnodar een trainingskamp heeft. Daar zet hij zijn krabbel onder het contract.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *