FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Dirk Kuyt neemt contact op met nieuw Feyenoord-doelwit op de vleugels’

Dirk Kuyt is actief in de jeugd bij Feyenoord maar naar verluidt wil hij ook zijn steentje bijdragen met het halen van spelers naar het eerste elftal. Zo zou hij contact hebben opgenomen met Luciano Narsingh.

Het Algemeen Dagblad schrijft: “Het Legioen accepteerde de grote worsteling van vorig seizoen bijna gelaten. Maar de kritische blik van de achterban zal straks ongetwijfeld terug zijn. Ook ten opzichte van de nieuwe technisch directeur Sjaak Troost, die zich nadrukkelijk laat ondersteunen door de door de wol geverfde makelaar Rob Jansen en jeugdtrainer Dirk Kuyt.”

De krant gaat verder: “Die laatste belde hoogstpersoonlijk met de transfervrije Luciano Narsingh om bij hem te informeren naar zijn toekomstplannen. De aanvaller zei niet meteen ‘nee’, maar zette Feyenoord wel in de wacht. Of het publiek tijdens de eerste openbare training op zondag 30 juni wél nieuwe gezichten te zien krijgt, is afwachten. Dat de ploeg dan pas de deuren opengooit van het stadion heeft te maken met het concert van Rammstein morgen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *