FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord zet alles op alles voor aanvaller’

Het is Feyenoord er veel aan gelegen om de smaakmakers van het elftal ook volgend seizoen te behouden. Daarom willen ze het contract van Steven Berghuis openbreken en verlengen.

De Telegraaf schrijft op maandagochtend: “Feyenoord zet vol in op de contractverlenging van Steven Berghuis. De Rotterdamse club wil de 27-jarige buitenspeler, die nog tot medio 2021 vastligt, graag nog een extra contractjaar aan zich binden. Het past helemaal in het beleid van de nieuwe technisch directeur Sjaak Troost, die actief bezig is om de belangrijkste spelers aan Feyenoord proberen binnenboord te houden. Zo verlengde hij als eerste het contract van spits Nicolai Jörgensen en afgelopen week volgde Jens Toornstra. Beiden tekenden tot medio 2022.”

De krant vervolgt: “Voor de fans is het een belangrijk signaal dat Feyenoord zich sterk maakt voor een langer verblijf van Berghuis. Hij is één van de populairste spelers bij het Rotterdamse Legioen, overlegt al jaren prima statistieken (12 goals en evenveel assists vorig seizoen, het jaar ervoor 18 om 5) en is een potentiële international. Niet voor niets ziet PSV in hem een serieuze optie bij een vertrek van Steven Bergwijn, maar de leiding van Feyenoord wil hem absoluut behouden.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *