FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

OPMERKELIJK: Zaakwaarnemer pakt de macht bij Feyenoord

Een opmerkelijke situatie dreigt bij Feyenoord. Zaakwaarnemen Rob Jansen zou namelijk erg veel macht hebben bij de club. Ruud van Os van RTV Rijnmond besloot er een column over te schrijven.

Van Os weet dat Jansen graag een club in Engeland zou willen leiden. “Om wat meters te maken en warm te draaien voor het Engelse avontuur is Jansen alvast begonnen met het leiden van een club in Nederland: Feyenoord. De afgelopen weken is goed te merken dat Rob Jansen een heel belangrijke man is geworden in de Kuip. Zo onderhandelde hij namens Feyenoord met FK Krasnodar over de transfer van Tonny Vilhena. En hij bezorgde Nick Marsman een contract als derde keeper ten koste van Joris Delle.”

Van Os vindt het niet per definitie een slechte zaak, maar stelt wel wat vraagtekens. “De vraag is alleen: hoe wenselijk is het dat een voetbalmakelaar met een zeer grote eigen ‘spelersstal’ direct en indirect betrokken is bij de samenstelling van de selectie van Feyenoord? Welke speler draagt hij voor en wiens kant kiest hij tijdens salarisonderhandelingen met een speler uit zijn stal? Een verstrengeling van belangen ligt op de loer.”

Hij sluit af met een vraag: “Dus stel je eens voor: op zondag 21 juli stappen tijdens de Open Dag van Feyenoord naast Nick Marsman ook de Wasserman-klanten Alirezah Jahanbakhsh en Bram Nuytinck uit de helikopter. Heffen we dan het vingertje of gaan in de Kuip 100.000 armen de lucht in?”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *