FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Ryan Babel geeft uitsluitsel over transfer naar Feyenoord’

Voor welke club zal Ryan Babel volgend seizoen actief zijn? Dat is de vraag. Zelfs Feyenoord werd van de week genoemd naar het lijkt er toch op dat hij in Istanbul actief blijft.

Volgens verschillende Turkse media, waaronder Fanatik, gaat Babel voor twee jaar plus een optiejaar tekenen bij Galatasaray. De clubleiding verwacht de 32-jarige aanvaller op korte termijn in Istanbul om de transfer officieel te maken.

Babel zal tweeënhalf miljoen euro per seizoen verdienen bij Galatasaray. Daarnaast zal de Oranje-international een nog onbekende bonus opstrijken door terug te keren naar de Süper Lig. Hij is transfervrij op te halen na de degradatie van Fulham uit de Premier League.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *