FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoorder vertrekt per direct naar Orlando Pirates

Feyenoord-doelman Joris Delle zet zijn carriere voort bij het Zuid-Afrikaanse Orlando Pirates. Hij zal daar een contract voor drie seizoenen gaan ondertekenen.

“Ik ben blij dat ik aan de slag mag bij deze prachtige club, ik kijk uit naar het avontuur in Zuid-Afrika”, vertelt Delle op de website van zijn nieuwe club. “Waarschijnlijk ben ik de eerste Franse speler in de geschiedenis, maar ik zou ook graag de eerste willen worden die met deze club prijzen kan verzamelen.”

Delle was derde doelman achter Justin Bijlow en Kenneth Vermeer, maar kwam dankzij blessures toch nog tot twee wedstrijden. De goalie kwam in actie tegen FC Emmen (4-0 zege) en Vitesse (1-1). Eerder kwam hij onder meer uit voor NEC.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *