FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Alireza Jahanbakhsh heeft heldere mededeling voor Feyenoord

Alireza Jahanbakhsh staat in de belangstelling van Feyenoord. De vleugelaanvaller van Brighton willen ze proberen op huurbasis over te nemen. Maar de Iranier zelf ziet een overstap naar Rotterdam niet zitten.

Jahanbakhsh verruilde AZ een jaar geleden voor Brighton & Hove Albion. Vooralsnog is dat geen doorslaand succes gebleken, maar laat Hashemi weten via het Instagram-account vivateammelli: “Feyenoord was niet de enige Nederlandse club, ook andere Nederlandse clubs hebben mij benaderd, maar Alireza wil niet eens nadenken over een terugkeer naar Nederland.”

Hashemi vervolgt: “Alireza wil bij Brighton blijven. Hij wil herhalen wat hij in Nederland al heeft laten zien.” Afgelopen seizoen noteerde de oud-speler van NEC en AZ 24 officiële wedstrijden voor de Engelse club. Daarin scoorde hij niet en een assist geven zat er evenmin in.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *