FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Jaap Stam praat in op eigen Feyenoord-speler

Jaap Stam de nieuwbakken trainer van Feyenoord zou graag zien dat Steven Berghuis voor het volgende seizeon behouden blijft. Ze hebben hem daarom een contractverlenging aangeboden met verbeterde voorwaarden. Onlangs zat Stam al met hem om de tafel om te praten over de toekomst.

De Telegraaf citeert Stam: “Hij wil het maximale uit zijn carrière halen, dat willen we allemaal. We zijn allemaal erg gebrand op resultaat, dat ben ik zelf ook als trainer. Je hebt daar ook de spelers voor nodig die het verschil kunnen maken en hij is één van die spelers. Ik ben blij dat we met andere spelers hebben kunnen verlengen (Nicolai Jörgensen en Jens Toornstra, red.), ik hoop dat we daar ook in slagen met Steven.”

Hij vervolgt: “Uiteindelijk is het aan de speler wat hij zelf wil en wat wij hopelijk kunnen doen naar hem toe (contractueel, red.). Het is een goed gesprek geweest en we gaan afwachten hoe het vervolg verloopt.” Er is eigenlijk maar één partij die in verband gebracht wordt met Berghuis en dat is PSV. De technicus komt echter pas écht in beeld in Eindhoven als Steven Berghuis of Hirving Lozano vertrekt…

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *