FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Jaap Stam geeft direct keihard statement af bij Feyenoord’

Jaap Stam heeft zich bij zijn eerste werkdag als trainer van Feyenoord direct laten horen. Volgens het Algemeen Dagblad pakte hij namelijk uit met een keihard statement.

De krant schrijft: “Waar in Nederland het zogenaamde hitteplan uit de kast werd gehaald, koos Stam voor zijn selectie tussen half 11 en half 1 juist een pittige openingstraining te geven. Inspanningsfysiologen zullen er misschien hoofdschuddend naar hebben gekeken, al was de training alleen toegankelijk voor pers, maar Stam had er uiteraard een bedoeling mee.”

“Wie begint er als eerst over een slok water? Wie klaagt er als eerste over hitte? Wie drukt zijn snor liever? Stam wilde het weleens zien, zeker nadat het ook hem niet ontgaan zal zijn dat de selectie van Feyenoord vorig seizoen op zijn zachtst gezegd niet de meest gedisciplineerde van de Eredivisie was”, aldus het AD.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *