FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Luciano Narsingh op weg naar Feyenoord’

Volgens het medium Voetbal International is de kans groot dat Luciano Narsingh volgend seizoen voor Feyenoord speelt. De Rotterdammers zien in hem een welkome versterking.

Het blad meldt op woensdag: “De mobiele telefoon van Luciano Narsingh trilde zoals wel vaker op een dag en de vraag – of hij voor Feyenoord wil komen spelen – viel ook niet totaal uit de lucht. Wel degene die aan de andere kant van de lijn hing: Dirk Kuyt. De oud-speler van de club, tegenwoordig trainer van de Onder-19, cursist UEFA A (coach betaald voetbal) en toekomstig stagiair bij het eerste elftal van trainer Jaap Stam, is momenteel dus ook parttime technisch directeur.”

Men vervolgt: “Hoewel Narsingh niet meteen toehapte, lijkt de kans wel aanwezig dat hij binnenkort speler is van Feyenoord. Zoals meer voetballers in zijn positie – Narsingh is transfervrij – laat hij de markt nog even zijn werk doen. Je weet nooit wat er nog meer voorbijkomt, zoals Besiktas misschien, een club met betere arbeidsvoorwaarden dan Feyenoord. Toch zijn ook de Rotterdammers geen verkeerde club voor een speler die afgelopen seizoen maar tot vier wedstrijden kwam: twee in het Championship, waarvan 22 minuten tegen Leeds United, en 21 minuten in het duel met Middlesbrough. De andere twee speelde hij mee bij de beloften van Swansea. Als na zo’n jaar Feyenoord op de stoep staat, twijfel je normaliter niet. Misschien dat Dirk Kuyt Narsingh het laatste zetje richting De Kuip heeft gegeven.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *