FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Jaap Stam blokkeert twee inkomende Feyenoord-transfers’

Feyenoord is druk bezig met het zoeken van versterking op de transfermarkt maar dit wil niet zeggen dat Jaap Stam zomaar akkoord gaat met inkomende transfers. De oefenmeester van de Rotterdammers heeft namelijk een grote stem in de komst van nieuwe spelers. Dit weet Voetbal International te melden.

Het blad bericht op woensdagmorgen: “Jaap Stam heeft bij zijn onderhandelingen met Feyenoord vetorecht bedongen. Dat wil zeggen dat er geen speler binnenkomt die hij niet wil hebben. Zo ging dat met Leroy Fer en Bram Nuytinck (Udinese): néé, zei Stam, al lijkt er voor de eerste in de toekomst wellicht nog een opening.”

Men gaat verder: “Maar tegelijkertijd zal dat andersom net zo gelden: als Stam het in een speler ziet zitten en de rest niet, komt-ie ook niet naar De Kuip, terwijl de trainer absoluut moet worden geholpen om van Feyenoord een sterk elftal te kunnen maken. Komende tijd zal Stam met zijn eigen management om de tafel gaan zitten met Sjaak Troost, om zijn ideeën over versterkingen te bespreken.”

Iemand die wel de goedkeuring van de trainer wegdraagt is Luciano Narsingh, die transfervrij is. Dirk Kuyt heeft al contact gehad met de vleugelspits, die zijn opties eerst eventjes op een rijtje wil zetten. Het is echter alleszins mogelijk dat hij een contract ondertekent in Rotterdam.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *