FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Renato Tapia haalt finale van de Copa America: ‘Fans gaan helemaal los over hem’

Bij Feyenoord moet hij het doen met een reserverol maar bij zijn land Peru kan hij niet meer stuk. Hij haalde gisteren zelfs de finale van de Copa America ten koste van Chili. Een ongekende prestatie. De diverse voetbalfans op Twitter vinden dat hij een herkansing verdient in De Kuip.

Eén Peruviaan schrijft bijvoorbeeld: “Ik hoop echt dat Jaap Stam gekeken heeft en Tapia in het aankomende seizoen meer speeltijd krijgt bij Feyenoord. Als hij besluit te blijven dan…” Hij krijgt bijval van iemand anders: “Renato verdient dit echt. Hij had een basisplaats in Rotterdam maar raakte die op onverklaarbare wijze kwijt. Maar bij Willem II is hij toch weer boven komen drijven, superknap.” Een derde Peruviaan schrijft: “Hoe kan het dat Feyenoord het niet in Tapia ziet zitten? Tegen Chili was hij geweldig!”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *