Ajax, Feyenoord en PSV beroven Vitesse van zes spelers

Ajax, Feyenoord en PSV zijn met ze drieen wezen shoppen bij Vitesse. In totaal hebben ze maar liefst zes spelers van de club uit Arnhem overgenomen. De Amsterdammers waren verantwoordelijk voor de helft van deze productie.

Vanaf komend seizoen geldt er een herenakkoord tussen clubs. “Daarin is vastgelegd dat clubs die een jeugdopleiding met een internationale status hebben, elkaars spelers niet meer weghalen. De maatregel moet ervoor zorgen dat investeren in jeugdopleidingen ook daadwerkelijk loont. Het herenakkoord geldt voor Ajax, PSV, Feyenoord, AZ, FC Utrecht en Vitesse”, aldus De Gelderlander.

Het is echter maar de vraag of clubs zich aan die afspraak zullen houden. Deze zomer haalde Ajax met Janairo Concincion, Juwensley Onstein en Chahine van Bohemen maar liefst drie talenten op bij Vitesse, dat bovendien Simon van Duivenbooden en Tyron Perrit Gentil kwijtraakte aan PSV. Feyenoord haalde Luuk Wensink op.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!