FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Er komen snel meer inkomende transfers aan bij Feyenoord’

Feyenoord heeft Luciano Narsingh vastgelegd maar daarmee zijn ze nog lang niet klaar. Volgens het Algemeen Dagblad willen de Rotterdammers nu doorpakken met het binnenhalen van nog een aantal spelers.

De krant onthult: “De komst van Luciano Narsingh (28) naar Feyenoord zou weleens het startsein voor meer aanwinsten kunnen zijn. De Rotterdammers moeten heel zorgvuldig met het voor transfers beschikbare budget omgaan, maar achter de schermen staan er spelers klaar om naar de Kuip te komen. Zelfs de komst van een speler uit Zuid-Amerika, onder Martin van Geel zo goed als uitgesloten, is niet langer uitgesloten. Zeker nu er met Henk van Ginkel, de manager van Jaap Stam, iemand ‘aan boord’ is met prima contacten in Zuid-Amerika en in het bijzonder Argentinië.”

De naam van Leroy Fer wordt nog altijd genoemd in Rotterdam-Zuid, maar de middenvelder is niet de nummer één op het verlanglijstje van Sjaak Troost. Narsingh zegt over zijn voormalige ploeggenoot bij Swansea City: “Ik spreek hem nog geregeld. Hij wil heel graag thuiskomen bij Feyenoord. Ik denk dat we hem wel kunnen gebruiken.” Stam lijkt niet zo’n hele grote fan te zijn van het jeugdproduct van de traditionele Eredivisie-topclub…

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *